Hvad hvis Tesla lancerede en kæde af restauranter med superchargere?

Anonim

Efterhånden er vi vant til, at Tesla - og Elon Musk generelt - kommer med forskellige, innovative og næsten altid "ud af boksen" ideer. En af de sidste var en tequila, der lynhurtigt løb ud. Nu kan Teslas næste "næste store idé" være en restaurantkæde.

Ja det er rigtigt. Den 27. maj indgav Tesla i USA (USA) en patentansøgning for at bruge sit logo og navn i fødevareindustrien.

Indtil videre er alt normalt, da bilproducenter konstant registrerer patenter, navne og ideer for at beskytte deres intellektuelle ejendom. Men i dette særlige tilfælde er der elementer, der får os til at tro, at Tesla faktisk planlægger at åbne restauranter.

tesla opladere
Et privat netværk, der fungerer og fortsætter med at vokse.

Det første "signal" blev givet af Elon Musk selv (Teslas administrerende direktør og "technoking"), i 2018, da han skrev på sin officielle Twitter-konto: "Jeg har tænkt mig at sætte en gammel drive-in, rulleskøjter og en rock-restaurant i en af de nye Tesla Supercharger-lokationer i Los Angeles,” sagde Musk.

Det store netværk af egne opladere er et af Teslas største aktiver, og der er mange ladestandere placeret på hoteller og restauranter. Går man frem til at skabe sine egne restauranter, vil Tesla være i stand til at kontrollere og sælge hele oplevelsen, fra indlæsning til måltid.

Dette er et komplekst "puslespil", der er ingen tvivl om det, men sandheden er, at der er flere brikker, der passer sammen: Ud over alt nævnt ovenfor er en af Elon Musks brødre, Kimbal Musk, medstifter af Kitchen Restaurant Group, en kæde af restauranter med etablissementer i flere amerikanske stater.

Det er stadig uvist, om denne Tesla-idé - og som Musk ser ud til at være begejstret for - nogensinde kommer i gang. Men ideen om at spise en teslaburger, mens bilen lader, virker ikke så slem, vel?

Læs mere