Spanien tester system til at fange dem, der bremser før radaren

Anonim

Med fokus på at bekæmpe hastighedsoverskridelser tester det spanske generaldirektorat for trafik ifølge spansk radio Cadena SER systemet med "kaskaderadarer".

Dette har til formål at opdage bilister, der reducerer hastigheden, når de nærmer sig en fast radar og, kort efter at have passeret den, accelererer igen (en almindelig praksis også her).

Testet i regionen Navarra, hvis resultaterne opnået af systemet med "kaskaderadarer" er positive, overvejer det spanske trafikdirektorat at anvende det på andre spanske veje.

Hvordan fungerer dette system?

Ifølge udtalelser fra Mikel Santamaría, talsmand for Policía Foral (politiet i det autonome område Navarra) til Cadena SER: "Dette system består i at installere radarer, der følges inden for et område på en, to eller tre kilometer, så de, som accelerere efter at have passeret den første radar for at blive fanget af den anden radar”.

Abonner på vores nyhedsbrev

En anden måde, hvorpå kaskadende "radarer" fungerer, er at placere en mobil radar lidt efter en fast radar. Dette giver myndighederne mulighed for at bøde bilister, der pludselig bremser, når de nærmer sig en fast radar, og derefter accelerere, når de bevæger sig væk fra den.

Læs mere