Denne Alfa Romeo Giulietta TCR har aldrig kørt racerløb og leder efter en ny ejer

Anonim

Det er ikke billigt - (næsten) 180.000 dollars, hvad der svarer til lidt over 148.000 euro - men denne her Alfa Romeo Giulietta TCR af 2019 er ægte. Den blev oprindeligt udviklet af Romeo Ferraris, og denne særlige enhed blev udarbejdet af Risi Competizione - italiensk-amerikansk scuderia, der hovedsageligt kører i GT-mesterskaber med Ferrari-modeller.

Giulietta TCR, selvom den var uafhængigt udviklet, beviste sin konkurrenceevne på kredsløbet og tillod Team Mulsannes Jean-Karl Vernay at stige til tredjepladsen i WTCR i 2020, idet han var mesteren blandt de uafhængige.

Enheden til salg har derimod aldrig kørt (men har registreret 80 km). Den sælges af Ferrari fra Houston i USA - hvor Risi Competizione også har hovedkvarter - men at være under TCR-specifikation giver Alfa Romeo Giulietta TCR mulighed for at deltage i forskellige amerikanske og canadiske mesterskaber såsom IMSA Michelin Pilot Series, SRO TC America, SCCA, NASA (National Auto Sport Association, så der er ingen forvirring) og Canadian Touring Car Championship.

Alfa Romeo Giulietta TCR

Alfa Romeo Giulietta TCR

Giulietta TCR er baseret på produktionen Giulietta QV og deler den samme 1742 cm3 turboladede motor med den, men her ser den sin effekt vokse til omkring 340-350 hk. Det forbliver et forhjulstræk, hvor transmissionen udføres via en sekstrins Sadev sekventiel gearkasse, med skovle bag rattet, og den har også et selvlåsende differentiale.

Abonner på vores nyhedsbrev

Med kun 1265 kg, inklusiv chauffør, forvent høj ydeevne. For at sikre den mindst mulige bremselængde og den ideelle bane mod kurvens top, har Giulietta TCR også ventilerede bremseskiver foran, med en diameter på 378 mm og seks-stemplede kalibre, og skiver på bagsiden på 290 mm. med to-stempel skydelære.

Alfa Romeo Giulietta TCR

Læs mere