Bentley Bentayga Mulliner: endnu mere luksuriøs

Anonim

Hvis Bentley Bentayga allerede var en af de mest luksuriøse SUV'er i verden, er den nu steget til endnu et niveau i denne Mulliner-version. Den vil blive præsenteret for offentligheden på biludstillingen i Genève i næste uge.

På trods af at den er en SUV, forbliver Bentayga en fuldgyldig Bentley. Tror de ikke? Se billederne. Det britiske mærke henvendte sig igen til Mulliner for at udvikle en "hyper-eksklusiv" version af begrænset produktion.

På ydersiden debuterer Bentayga med et tofarvet karrosseri, nye 22-tommer hjul og en forkromet kofangergrill, men de vigtigste innovationer er forbeholdt interiøret... skønheden er i interiøret.

Bentley Bentayga Mulliner: endnu mere luksuriøs 2752_1

For at øge luksusen ombord har Mulliner valgt for- og bagsæder (håndkogte) i nuancer af sort og creme – kunderne vil kunne vælge op til 7 forskellige kombinationer.

Derudover byder Bentayga Mulliner på unikke træfinisher, et kabinebelysningssystem med 6 tilpasningsmuligheder og det "højeste kvalitetslydsystem i klassen" med to dusin højttalere og en 1950 watt forstærker. På den bagerste midterkonsol skiller kopholderen med integreret kølesystem (ovenfor) sig ud.

IKKE MÅ GLIPPES: Bentley Continental Supersports: Mere kraftfuld, hurtigere, mere radikal

Under motorhjelmen bevarer Bentayga i denne Mulliner-specialudgave de samme egenskaber som den almindelige version, altså en 6-liters twin-turbo W12-blok med 608 hk, 900 Nm, firehjulstræk og ottetrins automatgearkasse. Sprinten op til 100 km/t klares på 4,1 sekunder og topfarten er omkring 300 km/t.

Bentley Bentayga Mulliner vil være til stede på biludstillingen i Genève. Oplev alle de planlagte nyheder til den schweiziske begivenhed her.

Bentley Bentayga Mulliner: endnu mere luksuriøs 2752_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere