OCTOPUS projekt. Det første skridt til en 100% elektrisk Bentley

Anonim

Tag en dyb indånding… " DET optimeret Ç komponenter, T er du og simulati? DET nej, værktøjssæt til P påløbstog som integreres U ltra højhastighedsmotor s løsninger" eller projekt BLÆKSPRUTTE (blæksprutte) er navnet på Bentleys seneste forskningsprojekt.

Et treårigt projekt, der har til formål at gøre fremskridt inden for elektriske motorer og resten af den kinematiske kæde, der tager udgangspunkt i konklusionerne fra en tidligere undersøgelse, der varede 18 måneder.

Konklusionerne af denne undersøgelse vedrørende den nye elektriske maskine indikerer en overlegen ydeevne af permanentmagnetmotorer, hvilket understreger det faktum, at det ikke længere er nødvendigt at bruge sjældne jordarters magneter (på trods af navnet er de relativt rigelige) eller kobberviklinger.

Bentley Blæksprutte

På denne måde opnår de fordele ikke kun i form af omkostninger, men sikrer også, at det er genanvendeligt, når dets levetid slutter.

Projektet fokuserer ikke kun på selve elmotoren, men også på udviklingen af transmissionens elektronik og emballage. Samtidig introducerer den "næste generations materialer, fremstillingsprocesser og simulerings- og testcyklusser".

Abonner på vores nyhedsbrev

I sidste ende vil OCTOPUS-projektet kulminere i en ny elektrificeret drivaksel, men med nye niveauer af integration og ydeevne, ifølge Bentley.

Bentley EXP 100 GT
Bentley EXP 100 GT forudser, hvad der kan blive en 100 % elektrisk Bentley i fremtiden.

Hvornår vil vi kunne se de praktiske resultater af dette projekt i en produktionsmodel? Stefan Fischer, direktør for drivtrain engineering hos Bentley Motors, svarer:

"Det er ingen hemmelighed, vores ambition om at gå foran med at tilbyde bæredygtig luksusmobilitet (med planen) Beyond100. Vi har en klar køreplan, hvor vi vil have en hybrid-mulighed på alle modeller i 2023 (...), og vores næste mål bevæger sig mod en helelektrisk Bentley i 2026."

OCTOPUS-projektet er støttet af OLEV (Office for Low Emission Vehicles) i partnerskab med Innovate UK (innovationsbureau i Storbritannien).

Læs mere