Renracet Ferrari. SUV "test mule" lader sig se og høre: V12 i planerne?

Anonim

"Test muldyr"? Ja, det er som at identificere en testprototype, der stadig ikke giver sit definitive karrosseri, som som regel bringer en "lånt en". Og det er netop, hvad vi kan se i denne testprototype af fremtiden. Renracet Ferrari , den hidtil usete SUV af det italienske mærke.

Med andre ord, under sit karrosseri bestående af forskellige dele "lånt" fra Maserati Levante - for, bag og meget af siden - bringer denne testprototype allerede platformen/chassiset og mekanikken til den fremtidige Maranello-model.

Billederne taget i vintertestene i Sverige og videoen taget på banen i Fiorano, Italien, viser, hvad der ikke ser ud til at være mere end en Levant, der er kortere og bredere end originalen, men det giver en første idé om generelle proportioner af Purosangue.

Ferrari Purebred Spy Billeder

Den første SUV, den første femdørs

Det bliver det italienske mærkes første SUV – eller FUV, fra Ferrari Utility Vehicle, som Ferrari kalder det – men i modsætning til andre SUV’er forekommer det os ikke, at fokus for udviklingen engang er tæt på at overveje terrængående muligheder. Har du lagt mærke til, hvordan frihøjden er … kort?

Nå... Uanset hvad Ferrari kalder det, er det stadig en Ferrari, så der er nogle forventninger til, hvad den skal og ikke bør gøre.

Ferrari Purebred Spy Billeder

Og i modsætning til sine potentielle rivaler som Lamborghini Urus, vil Purosangue ikke dele noget med andre end andre Ferrarier. Den fleksible platform, der skal betjene Purosangue, blev annonceret for et par år siden og giver mulighed for forskellige konfigurationer, tilpasset til modeller med forskellige konfigurationer - med motorer i forreste midterposition og bagerste midterposition. Det vil være det samme, der passer til alle producentens modeller, og vi kan allerede finde det i Ferrari Roma.

Ferrari Purosangue vil tage lokalerne startet af FF og GTC4Lusso til et nyt niveau. Den mest velkendte Ferrari nogensinde gik ud af produktion i slutningen af sidste år, men når vidnesbyrdet er videregivet til Purosangue, vil tredørs skydebremse for første gang i en italiensk landevejsmodel give plads til en mere praktisk. og alsidig femdørs.

Ja, vi taler om en Ferrari med ægte familiebilegenskaber - uanset hvor mange gange vi siger, at det vil fortsætte med at lyde mærkeligt i lang tid fremover...

Ferrari Purosangue Spy Billeder Ferrari Purosangue Spy Billeder

Nedenunder det unikke karrosseri er en… fuldblod

Ud over dets praktiske egenskaber, under det endnu ikke offentliggjorte karrosseri, bør vi finde mekaniske løsninger, der er identiske med dem, der findes i FF/GTC4Lusso og i GT'erne: motor i forreste midterstilling i længderetningen og transaksel (kombination af transmission, aksel og differentiale i bagakslen).

Ligesom FF/GTC4Lusso vil den nye Purosangue have firehjulstræk, men det mangler stadig at blive bekræftet, hvordan dette vil blive gjort. På FF/GTC4Lusso var trækkraften til forakslen garanteret gennem en anden gearkasse, monteret foran motoren, med to hastigheder og bakgear.

Ferrari Purebred Spy Billeder

Med hensyn til selve motorerne tyder alt på, at en version af twin-turbo V8 (F154), den samme som F8 Tributo eller SF90 Stradale, skal bruges. Der er flere rygter, der stadig peger på en hybrid plug-in variant af Purosangue. Det mangler dog at se, hvilken forbrændingsmotor der bliver tilknyttet: om den samme V8 som i SF90 Stradale, om den nye V6, som Ferrari er ved at udvikle.

Men videoen, som vi har fremhævet, hvor vi kan se en prototype af Ferrari Purosangue test på Fiorano-kredsløbet, lader dig høre, hvad der ser ud til at være en V12. Det forhåbentlig…

Den nye og hidtil usete Ferrari Purosangue vil, hvis alt går som planlagt, blive afsløret i 2022.

Ferrari Purebred Spy Billeder

Læs mere