Chris Harris blev inviteret til at køre den legendariske Porsche 962

Anonim

I 1982 lancerede Porsche den mytiske 956'er til at regere i gruppe C, og sådan gik det... Ud over adskillige triumfer i motorsporten satte 956'eren også sit præg på Nürburgring og etablerede intet mere, intet mindre end den hurtigste omgang, der plejer at være på motorsporten. Tysk kredsløb: 6:11.13!

Men i 1984 måtte Porsche følge standarderne for IMSA's GTP-klasse og endte med at skabe 962'eren. Men hvis mange troede, det ville blive en fiasko, der ikke var i stand til at håndtere succesen med 956'eren, indså de hurtigt, at 962'eren ikke var kommer for at følge ingens fodspor, men for at udstikke din egen vej. 962'eren var en succes, Porsche byggede i alt 91 modeller, hvoraf kun 16 blev brugt af mærket selv.

Chris Harris blev inviteret til at køre den legendariske Porsche 962 2855_1

Hvor heldig han end er, havde Chris Harris mulighed for at opleve alle de følelser, som en Porsche 962 er i stand til at vække i et menneske. Men som om det ikke var nok, havde Harris stadig det privilegium at tale med Norbert Singer, som er eneansvarlig for designet af denne kraftfulde maskine.

Videoen nedenfor vil vække et enormt ønske i dig om at forlade madlavningskurset for at begynde at kæmpe om stillingen som chefingeniør for Porsche-teamet. Men hvis det ikke sker tilfældigt, vil du helt sikkert inspirere dit barn til at tage maskinmesteruddannelsen. Han tror på, at han vil takke ham i fremtiden...

Tekst: Tiago Luís

Læs mere