Hyundai forventer en brintdrevet højtydende model

Anonim

Hyundai har netop annonceret udsendelsen af Hydrogen Wave Global Forum den 7. september, en virtuel konference, hvor det sydkoreanske selskab vil præsentere sin strategi for brintdrevne køretøjer.

Ifølge Hyundai vil denne begivenhed fremvise mærkets planer for "en fremtidig vision om et bæredygtigt brintsamfund". "Fremtidige state-of-the-art elektriske brændselscellebiler - såvel som andre innovative løsninger - vil blive afsløret under forummet," lyder det.

Og blandt de overraskelser, der er reserveret til den dag, er en højtydende model drevet af brint, hvis sydkoreanske mærke endda forudså gennem en teaser, omend under en tæt camouflage, der efterlader lidt eller intet "på displayet".

Oplysninger om denne model er stadig sparsomme, men det vurderes, at det er en sedan (fire-dørs sedan), og at den er udviklet sammen med N-afdelingen, hvilket har givet os så meget glæde: den sidste ankom i form af Hyundai i20 N!

Motoren, der skal tjene som grundlag for denne model, mangler at blive bekræftet: vil vi have en løsning svarende til Toyota Corolla med en brintmotor, som bruger en version af GR Yaris-motoren og er modificeret til at bruge brint, eller et forslag med et batteri af brændstof, som Hyundai Nexo?

hyundai hydrogen

Ud over disse nyheder vil Hyundai også benytte dette virtuelle forum til at præsentere HTWO-undermærket, hvis mission er forskning og udvikling af brintteknologi, hvad enten det er til brug i transport eller til andre praktiske hverdagsapplikationer.

Men selvom den næste 7. september-konference ikke når frem, kan du altid se (eller gennemgå!) Guilherme Costas videotest af Hyundai Nexo, en model der gang på gang har vist, at brint meget vel kan have et ord at sige. i fremtiden for bilen:

Læs mere