GTS er den nye tilføjelse til Porsche Panamera og Panamera Sport Turismo

Anonim

Udvidelsen af Panamera-serien hos Porsche fortsætter. Efter lanceringen af de meget succesrige hybridvarianter, kulminerende med den kraftfulde Turbo S E-Hybrid, fortsætter fokus på ydeevne med introduktionen af Porsche Panamera GTS og Porsche Panamera GTS Sport Tourism.

Der er flere forskelle til de andre Panamera, startende med deres stil. Panamera GTS er en del af Sport Design-pakken, som inkluderer sorte finish for og bag (nederste område), med andre elementer også mørklagt og afsluttet med 20″ Panamera Design-hjul.

Indvendigt skiller den sorte Alcantara-beklædning og anodiserede aluminiumselementer sig ud. Udstyret er også forstærket med tilstedeværelsen af et opvarmet multifunktions sportsrat, også belagt med Alcantara, som også indeholder padler til gearskift. Der er endda en valgfri GTS-pakke, som giver mulighed for et større niveau af tilpasning.

Porsche Panamera GTS Sport Turismo og Porsche Panamera GTS

Porsche Panamera GTS Sport Turismo og Porsche Panamera GTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Motor? V8 selvfølgelig

Placeret et hak under Turboen kommer parret af Panamera GTS udstyret med den velkendte 4,0 l twin-turbo V8, her leverer 460 hk og 620 Nm maksimalt drejningsmoment. Ja, det er kun 20 hk mere end Panamera 4S, men denne har ikke tiltrækningskraften fra den fyldigere, kraftigere (standard sportsudstødning) V8.

Porsche Panamera GTS

Gearkassen er på alle fire hjul via den ottetrins PDK dobbeltkoblingsgearkasse, som gør det muligt at nå 100 km/t på 4,1s (Sport Chrono-pakke som standard) og 160 km/t på kun 9,6s — intet dårligt … i betragtning af vægten nord for de to tons. Den maksimale hastighed er 292 km/t for Panamera GTS og 289 km/t for Panamera GTS Sport Turismo.

Med hensyn til forbrug og emission er de 10,3 l/100 km og 235 g/km, og 10,6 l/100 km og 242 g/km, for henholdsvis GTS og GTS Sport Turismo.

GTS, synonymt med dynamisk nøjagtighed

Dynamisk ser den allerede meget gennemførte Panamera sig udstyret med nye muligheder, der ifølge Porsche er "dynamisk imponerende". Adaptiv affjedring er pneumatisk med tre kamre og leveres som standard; den kommer også med sportschassiset, som bringer Panamera GTS til jorden med 10 mm; og leveres endda udstyret med PASM (Porsche Active Suspension Management), med en mere sportslig kalibrering.

For at øge smidigheden kan den som ekstraudstyr udstyres med styrbare baghjul. Bremsesystemet er ikke glemt, hvor forbremserne vokser op til 390 mm foran og 365 mm bagtil.

Porsche Panamera GTS

Hvor meget koster det?

I Portugal starter Porsche Panamera GTS ved 179.497 euro, mens Porsche Panamera GTS Sport Turismo starter ved 184.050 euro.

Porsche Panamera GTS

Læs mere