Klassiske Porscher med moderne infotainment? Det er allerede muligt

Anonim

Efter allerede at have set nogle dele garanteret takket være 3D-print, modtog de klassiske Porscher endnu en "forkælelse" af Stuttgart-ingeniørerne.

Denne gang fulgte Porsche eksemplet fra Jaguar Land Rover Classic for et par år siden og skabte et infotainmentsystem til sine klassiske modeller.

Afhængigt af model og årgang har klassiske Porsche nu to systemer til rådighed: Porsche Classic Communication Management (PCCM) eller Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus).

Porsche radio klassikere
Selv kasserne i disse infotainmentsystemer har en retro-følelse.

PCCM...

Designet til at blive monteret på modeller med 1-DIN eller 2-DIN størrelse radioer, PCCM er anvendelig til stort set alle Porsche 911 fra 1960'erne til begyndelsen af 1990'erne, dvs. 993 generation 911.

Abonner på vores nyhedsbrev

Udstyret med Apple CarPlay, Bluetooth, USB og AUX-indgange, der er i stand til at modtage et SD-kort og optage digitale radiostationer, har PCCM også et navigationssystem.

Porsche radio klassikere

Med en berøringsfølsom 3,5” skærm (der er ikke plads til flere), har PCCM også seks genvejstaster og to drejeknapper til at navigere gennem menuerne.

Gælder også for nogle af de tidlige klassiske front- og mellemmotorerede Porscher (såsom 914), PCCM er tilgængelig fra €1439,89.

… og PCCM Plus

Hvis PCCM er til ældre klassiske Porscher, er PCCM Plus svaret for Porsche 911 (996) og Boxster (986) ejere.

Porsche radio klassikere

Med en 7” højopløsningsskærm er PCCM Plus kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto-systemer, har også USB, AUX, Bluetooth og kan også rumme SD-kort.

Med indbygget navigationssystem, PCCM Plus er tilgængelig fra €1606,51 . Ligesom PCCM kan den købes i et Porsche-center eller i Porsche Classic-onlineshoppen.

Razão Automóvels team vil fortsætte online, 24 timer i døgnet, under COVID-19-udbruddet. Følg anbefalingerne fra Generaldirektoratet for Sundhed, undgå unødvendige rejser. Sammen vil vi være i stand til at overvinde denne svære fase.

Læs mere