Kold start. Mercedes-AMG One vil være på Forza Horizon 5

Anonim

DET Forza Horizon 5 er netop blevet annonceret og vil have Mexico som hovedscene, efter den fjerde udgave af videospillet blev afholdt i Storbritannien.

Udover de grafiske forbedringer og nye, sjovere arkadeudfordringer, viste den første trailer til Forza Horizon 5 også i detaljer Mercedes-AMG One, hypersporten med Formel 1-motor fra det tyske mærke.

Tættere og tættere på vejen er AMG One blevet trofast gengivet på Forza Horizon 5 takket være "ray tracing"-teknologi, en gengivelsesteknik, der giver dig mulighed for realistisk at simulere lysets interaktion med objekter.

Mercedes-AMG One - Forza Horizon 5

Men hvis denne hybride hypersport er hovedpersonen, er det langt fra den eneste bil, der optræder i denne trailer, som også viste os - blandt andre - en Land Rover Defender, en Ford Bronco, en Lamborghini Huracán, en McLaren Senna og en Porsche-stil Safari.

Alle disse biler kan bruges til at udforske forskellige scenarier i Mexico, fra de tætteste skove til ørkener, der passerer gennem rigtige steder som Guanajuato, en by kendt for sin karakteristiske arkitektur.

Ankomsten af Forza Horizon 5 til Xbox Series-konsollerne er planlagt til den 9. november i år. Priserne kendes endnu ikke.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du nipper til din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere