Kold start. Lavet et bilmagasin med skærmbilleder af Forza Horizon 4

Anonim

Historien, vi fortæller dig i dag, er resultatet af talentet og fantasien hos en Reddit-bruger ved navn EYui. Men det er også et bevis på, hvordan videospil har udviklet sig meget i de seneste år. Når alt kommer til alt, er billederne, du ser her, alle taget fra det berømte Forza Horizon 4-spil.

EYui's idé var at skabe et "gammeldags" bilmagasin, og for at gøre det kombinerede han billederne i spillet med tekster taget fra forskellige magasiner (behørigt krediteret til deres forfattere).

Med for- og bagside, 78 sider og 13 originale annoncer og skabt af EYui, blev fotografierne i dette magasin "taget i spillet og redigeret med Lightroom/Photoshop". Med hensyn til teksterne antager forfatteren: "de fleste er fra EVO eller andre britiske publikationer (forfatterne er krediteret), fordi jeg ikke havde tid til at skrive alt selv".

Forza Horizon Magazine 4

Abonner på vores nyhedsbrev

Du kan se den komplette og endelige publikation på dette link.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere