Kold start. I denne avancerede simulator bruger du din egen motorcykel

Anonim

Det seneste partnerskab med MotoGP har bragt fornyet synlighed til Moto Trainers avancerede simulator. Dens mest spændende del er, at rytteren kan bruge sin egen motorcykel, "simpelthen" vedhæfte den til ordsproget.

Efter at cyklen er korrekt tilsluttet, kan rytteren bruge sin speeder, bremse og gear (cyklen er altid slukket) og køre på et hvilket som helst kredsløb i MotoGP-mesterskabet - softwaren med banerne er en del af sættet. Men de kan forbinde en XBox eller PC med MotoGP-spillet, hvis de foretrækker det.

Moto Trainer-simulatoren giver mulighed for hældninger op til 50º, og med aktiv affjedring bliver oplevelsen meget mere realistisk, hvor fronten af cyklen går op eller ned, når vi accelererer eller bremser.

Motorcykel træner simulator

Der er flere piloter, der allerede har taget det i brug for at træne eller lære et kredsløb, som de endnu ikke kender, og det kan endda tjene som en del af genopretningsprogrammet for en pilot, der har været ude for en ulykke, hvilket reducerer risikoen for et nyt styrt i reelle forhold.

Abonner på vores nyhedsbrev

Det er ikke billigt. Simulatoren med "alle bundter" beløber sig til 12 900 tusind euro, den mest basale er 4900 euro (behøver ikke "feedback"-motorer).

Ahh... "mæglerne" er simulatorens emballage.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere