Citroën Ami kommer til september og har allerede priser

Anonim

Afsløret for omkring et år siden Citron Ami er ved at ramme det portugisiske marked og hævder sig selv titlen som "markedets billigste firehjulede sporvogn".

Vi siger "firehjulet elektrisk" og ikke elbil af den simple kendsgerning, at Ami er klassificeret som en let quadricykel, og derfor kan køres af unge på 16 år og derover, hvor et B1-kørekort er tilstrækkeligt. Dermed forbliver titlen som billigste elbil hos Dacia Spring Electric.

Den lille 6 kW (eller 8,2 hk) motor i Citroën Ami driver et lithium-ion batteri med en kapacitet på 5,5 kWh, hvilket giver den en rækkevidde på omkring 70 km. Opladning kan klares på kun tre timer fra en 220V husstandsudtag, og den maksimale hastighed er 45 km/t.

Citron Ami

Syv versioner, altid lav pris

I alt er Ami tilgængelig i syv passagerversioner - AMI AMI, MY AMI Orange, MY AMI Khaki, MY AMI Grey, MY AMI Blue, AMI Pop og AMI Vibe - og en kommerciel version MY AMI Cargo.

Som vi allerede havde annonceret, vil Ami være tilgængelig online - følg dette link - på deltagende Citroën-salgssteder og gennem netværket af FNAC-butikker, med købet altid online. Når den er købt, kan Citroën Ami afhentes hos deltagende Citroën-forhandlere eller... leveret direkte til kundens hjem.

Version Pris
AMI AMI €7350
MIN AMI Orange €7750
MIN AMI Khaki €7750
MIN AMI Grå €7750
MIN AMI Blå €7750
AMI Pop 8250 €
AMI Vibe 8710 €
MIN AMI-stilling €7750

Find din næste bil:

Læs mere