Tarraco e-HYBRID. Alt om SEATs nye plug-in hybrid

Anonim

Det tog tid, men det fejlede ikke. Efter omkring et år mødte vi ham på Frankfurt Motor Show, den SEAT Tarraco e-HYBRID , plug-in hybrid varianten af den spanske SUV, er nu kommet i produktion.

Tredje elektrificeret model fra SEAT (glem ikke, at det spanske mærke allerede har plug-in hybrid varianterne af Leon og Mii elektriske), visuelt er Tarraco e-HYBRID praktisk talt identisk med varianterne, der kun er udstyret med en forbrændingsmotor.

De væsentligste forskelle opstår således i det mekaniske kapitel, et område, hvor SEAT Tarraco e-HYBRID "forener" 1.4 TSI'en på 150 hk med en 115 hk (85 kW) elmotor drevet af et lithium-ion batteri med 13 kWh .

SEAT Tarraco e-HYBRID

Slutresultatet er en kombineret maksimal effekt på 245 hk og et drejningsmoment på 400 Nm, der styres via en sekstrins automatisk DSG-gearkasse.

Køretilstande er der mange af

Med en 100% elektrisk autonomi på op til 49 km (WLTP-cyklus), Tarraco e-HYBRID starter altid i elektrisk tilstand, mens batteriet har tilstrækkelig opladning. Når batteriopladningen falder til under et vist niveau, eller hastigheden overstiger 140 km/t, skifter SEAT SUV automatisk til Hybrid-tilstand.

Abonner på vores nyhedsbrev

Apropos køretilstande, så har vi udover hybridtilstande (automatiske eller manuelle) s-Boost-tilstand (sporter) og e-Mode, som gør det lettere at køre i byområder i 100 % elektrisk tilstand.

SEAT Tarraco e-HYBRID

Takket være alt dette annoncerer SEAT Tarraco e-HYBRID CO2-emissioner mellem 37 og 46,4 g/km og forbrug mellem 1,6 og 2 l/100 km (WLTP-cyklus).

Endelig med hensyn til opladning er det gennem en wallbox med 3,6 kWh muligt at genoplade batteriet på 3,5 timer. Med en stikkontakt på 2,3 kW er opladningstiden lidt under fem timer.

SEAT Tarraco e-HYBRID

Når ankommer?

Med ankomst på markedet planlagt til første kvartal af 2021, ved vi stadig ikke, hvor meget den nye SEAT Tarraco e-HYBRID vil koste i Portugal.

Hvad vi allerede ved er, at dette vil blive præsenteret i to udstyrsniveauer - Xcellence og FR - og vil være tilgængelig i en fem-sæders version.

Læs mere