Volvo V60 Cross Country er allerede ankommet til Portugal. Find ud af, hvor meget det koster

Anonim

Volvo V60 Cross Country beskrives af Volvo som personificeringen af den "svenske familiebil med en unik alsidighed, der er i stand til at tilpasse sig perfekt til bybrug til terrængående spor i skogen (skov på svensk)", og er det seneste forslag fra det skandinaviske mærke i det portugisiske marked.

V60 Cross Country, der er udviklet baseret på Volvo V60 (altså baseret på SPA-platformen), kommer med 75 mm mere terrænhøjde end V60 og har også et chassis og affjedring, der er specielt designet til at forbedre dens terrængående muligheder.

Udover større frihøjde har V60 Cross Country også som standard firehjulstræk, med Hill Descent Control-systemet og en Off-Road køretilstand, alt dette så den svenske varebil kan klare sig i ro og mag. offroad eventyr.

Volvo V60 Cross Country

sikkerhed frem for alt

Som sædvanligt med Volvo-modeller er det umuligt at tale om V60 Cross Country uden at tale om en række sikkerhedssystemer og kørehjælpemidler. Disse omfatter "City Safety", "Pilot Assist", "Run-off Road Mitigation", "Oncoming Lane Mitigation" og den valgfri "Cross Traffic Alert" med automatisk bremsning.

Abonner på vores nyhedsbrev

Stadig i teknologikapitlet, men i underholdningsafdelingen, er V60 Cross Country udstyret med "Sensus Connect" infotainmentsystemet, der er kompatibelt med Apple CarPlay, Android Auto og 4G.

Volvo V60 Cross Country

Hvor meget vil det koste?

Indtil videre har Volvo kun offentliggjort priserne på 190 hk Diesel D4 AWD-versionen udstyret med en otte-trins geartronic automatgearkasse, som vil være tilgængelig fra 57 937 euro.

Den nye V60 Cross Country repræsenterer perfekt den traditionelle svenske familievogn, der er i stand til at tilpasse sig forskellige miljøer. Vi opfandt Cross Country-segmentet for over 20 år siden, og med denne bil forstærker vi traditionen for sikkerhed, alsidighed og styrke for vores varebiler.

Håkan Samuelsson — President og CEO for Volvo Cars.

Benzinversionen forventes også (T5 AWD med 250 hk) og senere de elektrificerede versioner, både i plug-in hybrid og mild-hybrid tilstand.

Læs mere