Ved, hvor meget den nye Volvo V60 T8 Plug in Hybrid koster

Anonim

Volvo V60 ser sit udvalg vokse på det nationale marked med ankomsten af PHEV-versionen, eller plug-in hybrid. DET Volvo V60 T8 Plug in Hybrid det er endnu en model, der skal inkluderes i det svenske mærkes elektrificeringsstrategi, som forventer at nå milepælen på en million solgte elektrificerede enheder i 2025.

Den nye T8 antager sig selv som V60'erens højdepunkt ved at kombinere en forbrændingsmotor med en elektrisk. Baseret på SPA, den samme platform som udstyrer 90-serien og XC60, finder vi i V60 T8 Plug in Hybrid den samme løsning som de andre plug-in hybrid-forslag fra det svenske mærke.

Forbrændingsmotoren er den velkendte 2,0 l in-line firecylindrede turboladede benzinmotor, som fungerer sammen med en elmotor, hvor begge enheder leverer maksimal kombineret effekt i V60. 392 hk og et maksimalt drejningsmoment på 640 Nm, der overføres til alle fire hjul - 18" hjul - gennem en otte-trins automatgearkasse.

Volvo V60 T8 Plug in Hybrid

Elmotoren, med 88 hk, drives af et sæt batterier med en kapacitet på 10,4 kWh, hvilket tillader i alt 45 km helelektrisk autonomi.

Udstyr og Pris

Den nye Volvo V60 T8 Plug in Hybrid får en komplet liste over udstyr, som blandt andet vil have automatisk klimaanlæg; CleanZone; panoramaglastag; 12,3" digitalt instrumentpanel; læderrat og polstring; fire-vejs elektrisk lændestøtte; krom tagstænger; MID LED forlygter; Lyd høj ydeevne; og Volvo On Call.

Blandt køreassistentudstyret er V60 T8 Plug in Hybrid udstyret med fartbegrænser og fartpilot; vognbaneassistent; og parkeringssensorer.

Volvo V60 T8 Plug in Hybrid

Prisen på den nye Volvo V60 T8 Plug in Hybrid starter kl 59 958 euro (Inskriptionsudstyrsniveau). For virksomheder, under hensyntagen til de tilhørende skattefordele, er prisen 49.999 euro.

Læs mere