Kold start. Dette er Subaru F.U.C.K.S. udgave... Nej, det er ikke en joke

Anonim

Ulykkeligt eller målrettet valg? Man ville forudsige, at Subaru F orester U ultimative Ç tilpasset K det s særudgave skulle der tales om. Endvidere, når initialerne, der danner dens navn, vises på udstilleren: F.U.C.K.S.

For ikke-engelsktalende er betydningen en hurtig Google-søgning væk. Som det er let at se, betragtes navnet muligvis ikke som det mest passende for en bil.

Det er præcis, hvad Subaru of America tænkte, efter at denne meget specielle Forester gik viralt på nettet. Der blev givet en undskyldning for den "uheldige situation", hvor modellens navn allerede var blevet fjernet fra salonen.

Abonner på vores nyhedsbrev

Det er intet andet end en meget tilpasset Forester, og alle der forventer STi-niveau, glem det. Subaru F.U.C.K.S. det er tilsyneladende bare for at vise frem, og det ser ud som om det kom lige ud af en eller anden Furious Speed-saga-film.

Det er ikke første gang, vi støder på engelsksprogede bandeord i bilverdenen, selvom det nogle gange er forklædt, bevidst eller tilfældigt. Hvem kunne glemme den britiske Mitsubishi Evolution FQ (F*cking Quick) eller Ferrari FXX-K?

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere