Kold start. Gamle er kludene: 1973 Mercedes-Benz 280E på autobahn

Anonim

Normalt er de modeller, som vi ser i videoerne "flyvende" i sektionerne uden hastighedsbegrænsning på autobahn, relativt nye. Der er dog undtagelser og dette Mercedes-Benz 280E (W114) fra 1973 er en af dem.

I perfekt stand (de eneste uoriginale elementer er radioen og hjulene) tacklede den tyske klassiker en del af de berømte tyske motorveje, som om den lige havde forladt standen.

På trods af sine 47 år ser Mercedes-Benz 280E ud til at have bibeholdt de 185 hk, som dens motor leverede med 2,7 l og seks cylindre på linje, i rigtig god form, endda nået at overstige 200 km/t! Endnu mere overraskende er dens tilsyneladende stabilitet og... sindsro ved disse hastigheder - som om intet var...

Abonner på vores nyhedsbrev

For at du kan bevise evnerne hos "bedstefaren" til den nuværende Mercedes-Benz E-klasse, anbefaler vi dig at se videoen.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere