Volkswagen T-Roc R med 300 hk. Den hotte SUV med portugisisk accent

Anonim

Volkswagen tog til Geneve Motor Show 2019, den T-Roc R , den mest hardcore-version af SUV'en bygget i Palmela, Portugal. Oprindeligt annonceret som en prototype, på den schweiziske scene blev den allerede præsenteret som en produktionsmodel.

I vores video Diogo forklarer forskellene til en konventionel T-Roc og præsenterer alle de tal, der kendetegner den nye tyske Hot SUV.

På ydersiden fremhæver vi de æstetiske forskelle, såsom kofangerne eller de valgfrie 19″ hjul (18″ som standard), og på indersiden kan vi blandt andre stilistiske detaljer se de nye sportslige sæder.

Men højdepunktet er selvfølgelig under motorhjelmen, med den nye Volkswagen T-Roc R på tilbud 300 hk effekt , udvundet fra den 2,0 l TSI tetracylindriske blok — den samme, som vi kan finde i gruppens anden Hot SUV, CUPRA Atheque.

For at lægge al kraften til jorden bruger T-Roc R en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse og 4MOTION-systemet, som garanterer firehjulstræk. Hjælper med at retfærdiggøre det fremragende 4,9s på klassisk 0-100 km/t . Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t.

Den nye Volkswagen T-Roc R kommer i årets sidste kvartal.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere