Mercedes-Benz A 250 e (218 hk). Kan den første klasse A plug-in hybrid betale sig?

Anonim

Efter at have set mange af deres "ældre brødre" elektrificere sig selv, gjorde klasse A det også, og resultatet var Mercedes-Benz A 250 og som medvirker i en anden video på vores YouTube-kanal.

Æstetisk er den første A-Klasse plug-in hybrid praktisk talt identisk med A-Klassen udelukkende udstyret med en forbrændingsmotor, lighederne strækker sig til interiøret, hvor forskellene koger ned til lidt mere end et sæt specifikke menuer i infotainment. system om plug-in-hybridsystemets funktion.

Hvad angår mekanik, kombinerer Mercedes-Benz A 250 e den 1,33 l firecylindrede motor med en 75 kW eller 102 hk elmotor (som også fungerer som starter for forbrændingsmotoren) med en kombineret effekt på 218 hk (160 kW). ) og et kombineret maksimalt drejningsmoment på 450 Nm.

Mercedes-Benz A 250 og

Elmotoren drives af et lithium-ion-batteri med en kapacitet på 15,6 kWh. Med hensyn til opladning, i en 7,4 kW Wallbox med vekselstrøm (AC) tager batteriet 1t45min at gå fra 10% til 100%. Med jævnstrøm (DC) kan batteriet genoplades fra 10 % til 80 % på kun 25 minutter. Den autonomi, der er annonceret i 100 % elektrisk tilstand, er blandt de 60 og 68 km.

Abonner på vores nyhedsbrev

Efter at have lavet præsentationerne, er der et meget simpelt spørgsmål, der opstår: Vil Mercedes-Benz A 250 e kompensere for de varianter, der udelukkende er udstyret med en forbrændingsmotor? Så du kan opdage "giv ordet" til Guilherme Costa:

Læs mere