Kold start. Tre Toyota Supra, one drag race. Hvem er vinderen?

Anonim

Den nye Toyota GR Supra, der ofte kritiseres for sin germanske "ophav", blev sat på prøve i et dragrace, ikke kun mellem dens to versioner (den 3,0 l sekscylindrede og den 2,0 l firecylindrede), men mod den mytiske Toyota Supra (A80).

Ideen om at stille de tre biler ansigt til ansigt kom fra Carwow, og sandt at sige var det noget, vi havde ventet på i lang tid.

Den sekscylindrede GR Supra har 340 hk og 500 Nm, der sendes til baghjulene af en automatisk ottetrins gearkasse og har ligesom den firecylindrede variant Launch Control.

Abonner på vores nyhedsbrev

Apropos 2,0 l-motoren, så byder den på 258 hk og 400 Nm, baghjulstræk og desuden en otte-trins automatgearkasse. Endelig præsenterede Toyota Supra (A80) sig for det mytiske 6-cylindret 2JZ-GTE , 3,0 l twin-turbo med 320 hk og automatisk firetrins gearkasse, der sender kraft til baghjulene.

Overvældede oplevelsen ungdommen, eller viste den nye GR Supra sig værdig til at bære det berømte navn? For at du kan opdage, efterlader vi dig videoen:

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere