Jeep Wrangler 4xe. Ikke engang ikonet for alt terræn slipper for elektrificering

Anonim

Planlagt at nå markedet i begyndelsen af 2021 Jeep Wrangler 4x slutter sig til Compass 4xe og Renegade 4xe i den "elektrificerede offensiv" af det amerikanske mærke.

Visuelt er hovedhøjdepunktet ved Wrangler 4xe de forskellige finish i den nye "Electric Blue" farve, der vises både udvendigt og indvendigt og selvfølgelig "4xe" logoet.

Men hvis Wrangler 4x i det æstetiske kapitel vælger en vis diskretion, vises hovednyheden i den nordamerikanske model under hætten.

Jeep Wrangler 4x

en, to, tre motorer

For at sætte liv i Wrangler 4x finder vi en firecylindret benzinmotor med 2,0 l og turbolader, hvortil to elmotorer er koblet sammen. Disse er drevet af 400 V og 17 kWh batterier placeret under anden sæderække.

Abonner på vores nyhedsbrev

Slutresultatet er en maksimal kombineret effekt på 375 hk og 637 Nm . Allerede transmissionen har ansvaret for en automatisk transmission (momentomformer) på otte hastigheder.

Med hensyn til autonomi i 100 % elektrisk tilstand annoncerer Jeep 25 miles (ca. 40 km), ifølge den amerikanske homologeringscyklus.

Jeep Wrangler 4x

Køretilstande? der er tre

I alt har Jeep Wrangler 4x tre køretilstande (E Select). Men når batteriopladningsniveauet nærmer sig minimum, begynder det at fungere som en hybrid.

Med hensyn til køretilstande er disse:

  • Hybrid: bruger først batteristrøm og tilføjer derefter benzinmotorens fremdrift;
  • Elektrisk: fungerer udelukkende i elektrisk tilstand, mens der er batteristrøm, eller indtil føreren accelererer med fuld hastighed;
  • eSave: bruger fortrinsvis benzinmotoren, hvilket sparer batteristrøm, når det kan være nødvendigt. I dette tilfælde kan føreren vælge mellem batterisparetilstand og batteriopladningstilstand via Hybrid Electric Pages, der er tilgængelige i UConnect-systemet.

Når vi taler om UConnect-systemet, har det også "Eco Coaching"-sider, der gør det muligt, ved at overvåge energiflowet, at observere virkningen af regenerativ bremsning eller at planlægge ladetider.

Jeep Wrangler 4x

Også i kapitlet om plug-in hybridsystem har Wrangler 4xe også funktionen "Max Regen", der maksimerer kapaciteten af det regenerative bremsesystem.

Elektrificeret, men stadig "ren og hård"

I alt vil plug-in hybrid-versionen af Wrangler være tilgængelig i tre versioner: 4xe, Sahara 4xe og Rubicon 4xe, og det siger sig selv, at de alle har holdt terrænfærdighederne, der er anerkendt af Wrangler, intakte.

Jeep Wrangler 4x

De to første versioner har således permanente firehjulstræk, Dana 44 for- og bagaksler og en to-trins transferboks samt Trac-Lok limited-slip bageste differentiale.

Wrangler Rubicon 4xe har på den anden side 4×4 Rock-Trac-systemet (inkluderer en to-trins overførselsboks med et lavt gearforhold på 4:1, permanent firehjulstræk, Dana 44 for- og bagaksler og elektrisk lås af begge Tru-Lok-akser).

Udover dette har vi også mulighed for at afbryde den elektroniske stabilisatorstang og vi har "Select-Speed Control" med assistance i op- og nedkørselsområder.

Jeep Wrangler 4x

I denne mere radikale variant har Wrangler 4xe lavere beskyttelsesplader foran og bagpå samt trækkroge bagtil.

Med hensyn til vinklerne for alt terræn er indgangen 44º, den ventrale er 22,5º og udgangen er fast på 35,6º. Jordhøjden er fastsat til 27,4 cm og vadestedets kapacitet er 76 cm.

Hvornår ankommer?

Med udgivelsesdato planlagt til begyndelsen af 2021, for mens vi stadig ikke ved, hvornår Jeep Wrangler 4xe ankommer til Portugal, eller hvor meget den vil koste.

Læs mere