Vi testede Porsche Taycan Turbo S (761 hk). Umuligt at beskrive denne bil (med Nuno Agonia)

Anonim

I denne video fra vores YouTube-kanal rejste Diogo Teixeira til den nordlige del af landet for at teste den mest kraftfulde Porsche-model på den berømte Falperra-rampe: Porsche Taycan Turbo S.

Med to synkrone elektriske motorer tilbyder Taycan Turbo S 625 hk kombineret effekt, der stiger til 560 kW (761 hk) og 1050 Nm i overboost, når startkontrol er valgt.

Alt dette gør det muligt for Taycan Turbo S at nå 0 til 100 km/t på kun 2,8 s og nå 200 km/t på mindre end... otte! Alligevel, som Diogo fortæller os i videoen, er det mest imponerende i virkeligheden de bombastiske genopretninger, uanset hastigheden - takket være den øjeblikkelige drejningsmoment, der er så karakteristisk for elektriske motorer.

Porsche Taycan Turbo S

et særligt firma

Diogo havde mulighed for ikke kun at udforske Taycan Turbo S på Falperra-rampevejene, nær Braga, men han havde også selskab med Nuno Agonia. Efter at have rejst rundt i Alentejo for et par år siden med Nuno Agonia ombord på Mercedes-Benz S-Klasse 400 d 4MATIC (fra den forrige generation), har den største portugisiske teknologi-youtuber igen gjort en tilstedeværelse på vores kanal.

Abonner på vores nyhedsbrev

Målet? Oplev din reaktion på den brutale acceleration af Porsche Taycan Turbo S, en reaktion, der resulterede i en "kamp" mod fysikkens love, og som du kan se i videoen, vi efterlader dig her:

Læs mere