Porsche Macan Soul. Detaljer om den nye begrænsede version af Macan

Anonim

Efter at have afsløret den begrænsede serie "Spirit" for et par måneder siden, "vendte Porsche Ibérica tilbage for at lade op" og afslørede en ny begrænset version af sin bedst sælgende model, Porsche Macan Soul , som har forstærkningen af standardudstyret som hovedargument.

Udstyret med en 2,0 l turbo med 245 hk og med PDK (dobbeltkobling) gearkassen møder Porsche Macan Soul 0 til 100 km/t på 6,7 sek. og når 225 km/t i topfart.

Hvad bringer Porsche Macan Soul?

Udvendigt er der panoramatag, sporty udstødningsrør i sort, 21” Sport Classic hjul, LED-forlygter, ParkAssist-systemet med bakkamera og endda bagklappen med elektrisk åbningssystem.

Porsche Macan Soul

Indvendigt byder Macan Soul på lædersæder med memory og varme, Apple CarPlay med Siri-system, vognbaneskifteadvarsel, Plus-lydsystem, Confort-lyspakke og Porsche Communication Management (PCM), som har en 10,9” touchskærm.

Abonner på vores nyhedsbrev

Fås i i alt seks farver, alle med metallisk finish - Carrara White, Jet Black, Vulcano Grey, Dolomite Silver, Sapphire Blue og den mest fantastiske Mamba Green - Porsche Macan Soul fås i Portugal for 91.911 euro.

På trods af at det er en begrænset version, har Porsche ikke offentliggjort, hvor mange enheder den planlægger at producere.

Porsche Macan Soul

Læs mere