928'erens tilbagevenden? Porsche Panamera Coupé på vej, samt en Cayenne... Coupé

Anonim

Nyheden fremføres af det tyske AutoBild, der tilføjer, om Porsche Panamera Coupe, som skulle være en slags spirituel efterfølger til den nu hedengangne 928. Positionerer sig selv som Gran Turismo-varianten af en serie, der allerede har en sedan og en varebil kaldet Sport Turismo.

Også ifølge samme kilde skulle Porsche Panamera Coupé have et andet navn end de andre brødre. Vil 928-værdien blive gendannet? Husk, at coupéen oprindeligt var beregnet til at erstatte 911. Den var udstyret med en V8 og baghjulstræk. Men nu til dags, for at blive relanceret, ville det altid være som en luksus GT.

Ud over dette aspekt skulle den nye model også dele flere komponenter med den fremtidige Continental GT fra Bentley, det britiske mærkes luksuscoupé, som bruger samme MSB-platform som Panamera. Rygter peger på, at Porsche Panamera Coupé dukker op i 2019.

bentley continental gt 2018
Bentley Continental GT bruger også MSB, det samme som Panamera, men med en kortere akselafstand. Er dette udgangspunktet for Panamera Coupé?

Cayenne Coupé til rival X6 og GLE Coupé

Den anden planlagte "coupé", baseret på Cayenne, vil have en anden tilgang, i tråd med forslag som BMW X6 og Mercedes-Benz GLE Coupé. Forvent med andre ord et femdørs karrosseri alligevel, men med et tag, der vipper mere kraftigt bagud.

Naturligvis skal den arve fra Cayenne, som vi allerede kender til alle dens motorer, fra de rent benzinmotorer - V6 og V8 - til hybriden og endda... Diesel. Dens lancering er planlagt til senere i år.

Porsche Cayenne E3 2018

Endelig er der ved siden af disse to coupéer også en elektrisk udgave af bestselleren Macan på vej, med det formål at stå over for modeller som Jaguar I-Pace, Tesla Model X og fremtidens BMW iX3.

Ifølge AutoBild vil Macan EV komme på markedet med tre distinkte effektniveauer: en basisversion på 226 hk, en anden mellemversion på 326 hk og en kraftigere version på 435 hk. Sidstnævnte konkurrerer, hvad angår kraft, Macan Turbo med Performance Package, som annoncerer 440 hk.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Læs mere