Pininfarina Battista. 1900 hk elektrisk hyper-sports-show i produktionsversionen

Anonim

Geneve Salon 2019. Det var i den sidste udgave af det relevante schweiziske arrangement, at vi kunne lære Pininfarina baptist . Så stadig en prototype (selvom allerede meget tæt på produktion), den første skabelse af Automobili Pininfarina havde som visitkort den mest kraftfulde italienske bil nogensinde, på trods af at den blev drevet af elektroner.

Siden da var det nødvendigt at vente omkring to år på, at Battista blev set i sin produktionsversion, og sandt at sige kan vi sige, at den (lange) ventetid var det værd.

Denne første optræden finder sted inden for rammerne af Monterey Car Week og gjorde det muligt for os at bekræfte, at linjerne afsløret i Genève - og at Diogo Teixeira var i stand til at observere tæt på det tidspunkt - forblev uændrede.

Pininfarina baptist

fantastiske tal

Ligesom linjerne forblev de imponerende tal præsenteret af Battista også uberørte mellem prototypefasen og ankomsten til den "virkelige verden".

Derfor præsenterer den første 100% elektriske transalpine hyperbil imponerende 1900 hk og 2300 Nm drejningsmoment udvundet fra fire (!) elektriske motorer (én pr. hjul) leveret af "guruer" af elektriske hyperbiler, Rimacs herrer.

Alt dette gør det muligt for den mest kraftfulde italienske bil nogensinde - en titel, som nu er hævdet af en ny kandidat ved navn Estrema Fulminea - at "sende" 0'eren ved 100 km/t på mindre end 2 sek., hvilket kun tager 12 s at nå 300 km/t og accelerere til 350 km/t tophastighed.

Pininfarina baptist

Energien til at drive de 1900 hk kommer fra en 120 kWh batteripakke placeret i en "T" struktur (placeret i midten af bilen, bag sæderne), som tillader en maksimal autonomi på 450 km.

Begrænset til kun 150 enheder, Pininfarina Battista vil se fem af disse "klæde sig til punkt og prikke" i "Anniversario"-versionen. Denne skiller sig ud for vedtagelsen af en pakke mere fokuseret på aerodynamik kaldet "Furiosa" og for tofarvet maleri.

Med hensyn til denne afsløring udtalte administrerende direktør for Pininfarina, at dette er "begyndelsen på et meget betydningsfuldt nyt kapitel i Automobili Pininfarinas historie", og tilføjede: "Vi er glade for at vise vores kunder den bæredygtige fremtid for luksus, samtidig med at vi fejrer over 90 år. af Pininfarinas designarv”.

Læs mere