Kold start. Stelvio Quadrifoglio vs Urus. Italiensk sværvægtsopgør

Anonim

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio og Lamborghini Urus "spiller ikke i det samme mesterskab". Milano-modellen konkurrerer trods alt med modeller som Porsche Macan mens Sant’Agata Bolognese er rettet mod for eksempel Porsche Cayenne.

Men i betragtning af, at Stelvio Quadrifoglio i øjeblikket er det tætteste, vi er på en Ferrari SUV (under motorhjelmen er der trods alt en Cavallino Rampante-motor), besluttede vores coach-kolleger. net at stille dem ansigt til ansigt i et dragrace.

På den ene side har vi således Stelvio Quadrifoglio med sin 2,9 l biturbo V6 — fra Ferrari — der kan yde 510 hk og 600 Nm. På den anden side kommer Lamborghini Urus og dens kolossale V8 med 4,0 l biturbo, 650 hk og 850 No. .

Abonner på vores nyhedsbrev

Vil "David" være i stand til at slå "Goliat" i denne (ubalancerede) konfrontation? Vi efterlader dig videoen her, så du kan finde ud af det.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere