Mercedes-Benz EQC har allerede startet produktionen og har priser til Portugal

Anonim

Artikel opdateret 7. maj 2019: vi tilføjede priser for Portugal.

Præsenteret på Paris Salon sidste år, den Mercedes-Benz EQC den er nu begyndt at blive produceret i Bremen, på samme fabrik som C-Klasse, GLC og GLC Coupé produceres fra. Produktionen af den første Mercedes-Benz elektriske SUV i Kina er planlagt til senere, enheder, der er beregnet til det marked.

Udstyret med to elektriske motorer i stand til at udvikle i alt 300 kW effekt (408 hk) og 765 Nm drejningsmoment EQC er i stand til at opfylde 0 til 100 km/t på 5,1 s og nå 180 km/t med maksimal hastighed (elektronisk begrænset).

Strømforsyningen til de to elektriske motorer er en Li-ion batteri med 80 kWh som ifølge det tyske mærke tillader en række fra 445 til 471 km (dette stadig ifølge NEDC-cyklussen). Opladningen bør tage 40 minutter at genoplade batteriet op til 80 %, dette i en stikkontakt med en maksimal effekt på op til 110 kW.

Mercedes-Benz EQC

EQC billigere end e-tron

Selvom det endnu ikke er kendt, hvor meget Mercedes-Benz EQC vil koste i Portugal, har Stuttgart-mærket allerede afsløret priserne på det tyske marked for sin første elektriske SUV, og sandheden er, at disse motiverede nogle... overraskelse.

Abonner på vores nyhedsbrev

I Tyskland vil EQC have en pris (med afgifter) startende ved 71.281 euro, det vil sige 8619 euro mindre end Audi e-tron, som på det marked ser priserne starte ved 79.900 euro. Det faktum, at EQC'en koster mindre end 60.000 euro før skat, gør derudover SUV'en berettiget til støtte til køb af sporvogne i Tyskland.

Mercedes-Benz EQC
I basisversionen har EQC MBUX-systemet med to 10,25” skærme, stemmekommandoer og et navigationssystem.

Selvom priserne på EQC'en i Portugal endnu ikke er kendt, er det mest sandsynlige, at de ikke varierer meget i forhold til de værdier, der kræves i Tyskland, da den eneste afgift på købet er moms for sporvogne. . Nu ville dette føre til en pris på basisversionen (hvis værdien før skat er den samme) tæt på 75 tusind euro.

I Portugal

I mellemtiden afslørede Mercedes-Benz, hvor meget den nye EQC vil koste i Portugal. Ifølge det tyske mærke skulle den elektriske SUV koste fra 78.450 euro og tilbyde en rækkevidde (ifølge WLTP-cyklussen) på 417 kilometer.

Med leveringen af de første enheder til kunder i Portugal planlagt til slutningen af oktober 2019, vil basisversionen af EQC i Portugal have et mere komplet udstyrsniveau end i Tyskland. Dette vil omfatte Keyless Start Start, Signal Assistant, Lane Alert, Collision Prevent Assist, Cruise Control og Dynamic Select.

Læs mere