MINI Roadster 2012 tilpasset af Franca Sozzani

Anonim

Franca Sozzani, direktør for italienske Vogue, udnyttede Life Ball, den største velgørenhedsbegivenhed i Europa, til for alvor at tilpasse en MINI Roadster.

MINI Roadster 2012 tilpasset af Franca Sozzani 4538_1

Arrangementet, Life Ball, er blevet afholdt hvert år siden 1993 i Wien, Østrig og har til formål at rejse midler og fremme kampen mod AIDS. MINI er den tolvte officielle sponsor af denne begivenhed for tolvte gang, og har i år inviteret Ms. Sozzani til at tilpasse en MINI Cooper S Roadster.

Denne MINI blev solgt for €54.000, et beløb, der fuldt ud blev doneret til at støtte hiv-ofre. Siden 2001, det første år af MINI's deltagelse i Life Ball, har det britiske mærke formået at donere mere end €500.000 til at bekæmpe denne dødelige virus. Sådan en bedrift er prisværdig...

MINI Roadster 2012 tilpasset af Franca Sozzani 4538_2

Men lad os nu fokusere på bilen... Sozzani, for at tilpasse denne MINI blev inspireret af billedet af en "smuk kvinde, der bærer et tørklæde, mens hun kører en roadster", og resultatet er tydeligt: En cabriolet med et dameagtigt udseende og karaktertræk af en naiv teenager... Hovedkontrasten af den lilla farve er de gyldne fælge, spejle, dørhåndtag og striber på hætten, en kontrast, der ikke ville være en dårlig ting, hvis det ikke var for de latterlige blomster på hætten.

Hvis blomsterne på taget gør dig kvalme, så ønsker du ikke at se blomsterne, der er spredt rundt i bilens indre, det er nok at græde og brække sig efter mere... Vi ved, at tilpasningen skulle være original og i overensstemmelse med gæstekunstnerens personlige stil, men har du nogensinde forestillet dig at sidde sådan på en bænk? Det ville være noget ret pinligt... Motoren i denne Cooper S har ikke ændret sig, idet den er i stand til at levere, de allerede kendte, 181 hk.

MINI Roadster 2012 tilpasset af Franca Sozzani 4538_3

MINI Roadster 2012 tilpasset af Franca Sozzani 4538_4

Tekst: Tiago Luís

Læs mere