Ford Cougar. En version mere, en motor mere, en mere transmission

Anonim

Lanceret tidligere i år Ford Puma se nu dit udvalg vokse. Til dette formål vil den blå ovales B-SUV ikke kun modtage en ny version, men også en dieselmotor og en ny gearkasse.

Begyndende med den nye variant er denne betegnet ST-Line Vignale og har til formål at kombinere ST-Line-varianternes sporty stil med de mere elegante og luksuriøse funktioner i Vignale-versionerne.

Den medbringer et gitter med satin-aluminiumsdetaljer, en nederste gitter i sort og en generøst størrelse bagspoiler. Den er udstyret med LED-forlygter, henholdsvis Windsor- og Manacor-lædersæder og -rat, et B&O-lydsystem og Ford KeyFree-systemet.

Ford Cougar. En version mere, en motor mere, en mere transmission 4679_1

Den nye motor…

Under motorhjelmen er den store nyhed ankomsten til Puma-serien af en dieselmotor, den 1,5 EcoBlue 120 hk.

Abonner på vores nyhedsbrev

Koblet til en sekstrins manuel gearkasse lover denne motor et CO2-udslip på 118 g/km og et forbrug på 4,5 l/100 km på en WLTP-cyklus.

Ford Puma ST-Line Vignale

...og den nye gearkasse

Udover den nye motor vil Ford Puma også byde på en ny syvtrins dobbeltkoblingsautomatgearkasse, tilknyttet den 125 hk 1.0 EcoBoost.

Med denne transmission melder 1.0 EcoBoost om et forbrug på 6 l/100 km og et emission på 137 g/km.

Indtil videre vides det ikke, hvornår Ford Puma med dieselmotor bliver tilgængelig i Portugal, eller hvor meget den vil koste. Det samme gælder for den nye transmission og ST-Line Vignale-varianten. Og det lader til, at det ikke er her, vi kender Puma ST, den højtydende version.

Razão Automóvels team vil fortsætte online, 24 timer i døgnet, under COVID-19-udbruddet. Følg anbefalingerne fra Generaldirektoratet for Sundhed, undgå unødvendige rejser. Sammen vil vi være i stand til at overvinde denne svære fase.

Læs mere