Kold start. Ford F-150 sparer nu 290.000 kg papir om året. Synes godt om?

Anonim

Sælges hovedsageligt i Nordamerika med en hastighed på en million enheder om året (mere eller mindre), den Ford F-150 det er kun næst efter Toyota Corolla som det bedst sælgende motorkøretøj på planeten. Det er derfor ikke underligt, at når Ford beslutter sig for at ændre et eller andet aspekt af sin pick-up, ender det med at få en væsentlig indflydelse.

Det var, hvad der skete med den seneste opdatering, som den enorme pick-up modtog, hvor Ford F-150 2021 undlod papirbrugermanualen, der nu er integreret i SYNC4 infotainmentsystemet.

Det er måske ikke det første køretøj, der undværer en papirmanual, men multipliceret med de millioner solgte F-150'ere om året, betyder det, at Ford vil spare 290.000 kg papir om året ifølge sine beregninger.

Ford F-150

Det svarer til at veje 122 F-150 (i gennemsnit) eller et tårn af papirmanualer med en højde på godt 5,4 km(!) — ja, over 5400 m.

Abonner på vores nyhedsbrev

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere