Dette er den hurtigste Volkswagen Jetta på planeten

Anonim

efter Volkswagen efter at have været i fart over Bonnevilles saltsletter med en Jetta baseret på produktionsmodellen og har nået den 338,15 km/t det var Matt Farahs tur fra kanalen The Smoking Tire til at bruge bilen og... slå rekorden, der tidligere var opnået med ca. 1 km/t, at nå frem til 339,57 km/t.

Første gang Jetta han besøgte Bonneville og blev taget af mærket selv, som byggede det med et enkelt mål... hastighed. Volkswagen bibeholder forhjulstræk, en sekstrins manuel gearkasse og motoren er baseret på 2.0 TSI, men den fik flere ændringer, blandt andet en ny turbo og begyndte ifølge mærket at producere ca. 608 hk (I videoen siger Matt Farah 550, men officielle data indikerer 608 hk).

I september Volkswagen Jetta han havde allerede konkurreret i en Utah Salt Flats Racing Association-begivenhed og erobret rekorden i BGC/C-klassen (Blown Gas Coupe-klassen) og slog den forrige i 335,5 km/t338,15 km/t.

Volkswagen Jetta Bonneville

Ny rekord?

Selvom Matt Farah i videoen når frem til 339,57 km/t betyder ikke, at Jettaen har slået sin egen rekord... i det mindste officielt. For at en rekord i Bonnevilles saltsletter skal være officiel, skal den opnås ved et arrangement og skal opnå en hastighedscertificering givet af organisationen, så det er ikke klart, om hastigheden opnået af youtuber vil erstatte den tidligere i rekordbøgerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Under alle omstændigheder er den Volkswagen-modificerede Jetta bemærkelsesværdig hurtig. På trods af at man startede fra seriemodellen - stadig markedsført i USA og modtog en ny generation i år, som denne super-Jetta stammer fra - modtog denne Volkswagen adskillige ændringer til race, lige fra mekanik til aerodynamik.

Volkswagen Jetta Bonneville

Den Jetta, som Volkswagen tog til Bonneville, var målet for en "kur" mod vægttab, der fik ham til at miste alt, hvad han ikke havde brug for.

Læs mere