Kold start. Og det var det... Denne Audi S2 Avant har 709 hk

Anonim

Den nye Audi RS 6 Avant er (indtil videre) det sidste kapitel i historien om RS og Audi højtydende varebiler - den første RS dukkede op i 1994, den banebrydende RS 2, udviklet af Porsche. Og for at gøre det måtte Porsche starte et sted og Audi S2 Avant , som udkom et år tidligere, var udgangspunktet.

Hvis RS 2 Avant blev "født" fra Audi S2 Avant, mangler den tydeligvis ikke på potentiale, som dette eksempel, som vi bringer dig, brutalt demonstrerer. Utroligt nok holder den stadig de 2,2 l in-line fem cylindre, men effekten "eksploderede" fra 230 hk til over 700 hk - mere end det tredobbelte!

Det er et 709 hk monster, noget man aldrig ville sige, når man ser det udefra, men det accelererer, som om det har djævelen i kroppen.

Abonner på vores nyhedsbrev

I denne AutoTopNL-video kan vi se forskellige accelerationer mellem 100 km/t og 200 km/t. Det er vildt at se, at den kan gøre det på kortere tid, end den originale S2 gjorde fra 0 til 100 km/t: henholdsvis 5,6 s mod 5,9 s! Respekt — og hvad er der med den omdrejningstæller?

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere