DS Automobiles løfter sløret for stor elektrisk SUV med Formel E-teknologi

Anonim

Genève Motor Show tegner til at blive særligt travlt for DS Automobiles. Ud over at have valgt det schweiziske show til at afsløre sin nye top i rækken, DS 9, besluttede det franske mærke også at vise prototypen der. DS Aero Sport Lounge.

Med silhuetten af en "SUV-Coupé", fem meter lang og 23" hjul, blev DS Aero Sport Lounge ifølge DS designet med et stærkt fokus på aerodynamisk ydeevne, noget der er tydeligt i designet af DS Aero Sport Lounge.

Stadig i det visuelle felt er det største højdepunkt ved DS Aero Sport Lounge frontgrillen. Designet til at "kanalisere" luftstrømmen til siderne, den har en skærm, bag hvilken flere sensorer vises. Bemærk også den nye lysende signatur "DS Light Veil", som ifølge DS forudsiger fremtiden for sit design.

DS Aero Sport Lounge

Interiøret i DS Aero Sport Lounge

Selvom DS ikke har afsløret billeder af interiøret i DS Aero Sport Lounge, har det franske mærke allerede beskrevet det. Derfor blev de traditionelle skærme erstattet af to strimler dækket med satin (det samme materiale, der bruges i sæder), med al den nødvendige information projiceret på bunden.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ikke at der ikke er skærme inde i Aero Sport Lounge. Vi har skærme, der udfører funktionerne som bakspejle (og kommandoklynger) på hver side af instrumentbrættet, skærme til hver enkelt beboer og det centrale armlæn giver dig mulighed for at styre forskellige systemer gennem bevægelser og bruger ultralyd til at give taktil feedback.

DS Aero Sport Lounge

Endelig er "Iris" kunstig intelligens-system, der reagerer på stemmestyring, også tilgængeligt.

DS Aero Sport Lounge-numre

I mekanisk henseende bruger DS Aero Sport Lounge teknologi, der er afprøvet på banerne, nemlig de løsninger, som Formel E-holdet fra det franske mærke, DS Techeetah, har taget i brug, hvor den portugisiske kører António Félix da Costa kører.

Resultatet er en 100% elektrisk "SUV-Coupé", der har 680 hk (500 kW) , drevet af et batteri på 110 kWh kapacitet placeret på gulvet af platformen og tilbyder en autonomi på mere end 650 km.

DS Aero Sport Lounge

Med hensyn til ydeevne annoncerer DS Automobiles, at DS Aero Sport Lounge er i stand til at klare 0 til 100 km/t på kun 2,8 sekunder, en værdi, der er en... super sportsvogn værdig.

Læs mere