Audi Sport siger nej til «driftstilstand»

Anonim

Udviklingschefen hos Audi Sport forkaster muligheden «drifttilstand» i mærkets næste modeller.

Efter at Ford bragte det såkaldte 'drift-mode'-system frem med Focus RS, fulgte mange andre mærker trop, inklusive Ferrari, McLaren eller endda Mercedes-AMG. Det ser ud til, at BMW også – gennem den nye BMW M5 – vil gøre det nemmere for føreren at se vejen gennem sideruderne ved at lade det bagerste differentiale foretage en mere radikal justering elektronisk.

PRÆSENTATION: Audi SQ5. «Farvel» TDI, «Hej» ny V6 TFSI

I tilfældet med Audi har ringmærket modsat sig implementeringen af «drift-tilstanden» i sine sportsvarianter og vil fortsætte med at gøre det. I en tale til Motoring kunne Audi Sport udviklingsdirektør Stephan Reil ikke have været tydeligere:

"Der vil ikke være nogen drifttilstand. Hverken på R8, eller på RS 3, eller på RS 6 eller på RS 4. Jeg kan ikke se nogen grund til, at mine bagdæk brænder. Den måde, vi tænker om vores biler på, er meget mere effektiv, og drift passer ikke rigtig til vores bilers arkitektur."

Selvom modellerne udviklet af Audi Sport ikke har "drift mode", indrømmer Stephan Reil selv, at samme resultat kan opnås ved at slukke for stabilitetskontrolsystemet (ESP). Det lader til, at Audi også mener, at "drifting ikke er at score et mål".

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere