Helt vildt! Audi RS3 elektrisk slår Porsche 911 GT2 RS i... bakgear

Anonim

At biler er langsommere til at bakke end fremad synes at være en universel sandhed, men der er en Audi RS3 elektrisk som kom for at bevise, at det ikke altid er tilfældet. I dette fantastiske trækløb var den elektrificerede Audi, en prototype udviklet af Schaeffler, ikke kun hurtig til at gå baglæns (meget hurtigt), men formåede også at slå en Porsche 911 GT2 RS.

Efter for et par uger siden at have kørt i et konventionelt dragrace mod en Lamborghini Huracán Performante og den samme Porsche 911 GT2 RS, som han nu slog, og efter at være blevet vinderen, denne brutale Audi RS3 med omkring 1200 hk (1196 hk (880 hk) kW) for at være mere præcis) returneret for at imponere.

Selvom den elektriske transmission er i stand til at køre med samme hastighed baglæns, som den kører fremad, var det ikke så enkelt at slå Porschen. Glem ikke, at chaufføren i dette dragrace måtte forholde sig til, at bilen kørte i bakgear som en gaffeltruck (med bagstyring), og at det med de nåede hastigheder ikke burde være let. For at finde ud af, hvordan piloten formåede at gøre det, se videoen:

Tallene på en ny verdensrekord

Som du kunne se, formår føreren af den 1200 hk Audi at slå Porschen, men nervøsiteten i ansigtet på Formel E-køreren Daniel Abt er tydelig før starten og den adrenalin, som han krydser målstregen med, følelser, der også deles. af team, der ledsager dig. På vej mod sejren i dette finurlige trækløb satte Audi rekorden for den hurtigste bakgefart opnået i verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Den elektriske Audi RS3 stoppede ikke med kun et enkelt forsøg. Efter at have slået Porschen ved at nå 178 km/t, gjorde det elektriske monster flere nye forsøg... og nåede imponerende 209,7 km/t i bakgear, bestemt en ny verdensrekord.

Læs mere