333 km/t på 5 sekunder... på en raketcykel!

Anonim

François Gissy er bogstaveligt talt en franskmand. Som ingeniør af uddannelse, er Gissy dedikeret til at sætte cykelhastighedsrekorder i sin fritid. I sidste uge satte han sin egen rekord ved at nå en tophastighed på 333 km/t på kun 5 sekunder, mens han kørte på en raketcykel - den tidligere rekord var 285 km/t.

RELATED: Bloodhound SSC: Hvad skal der til for at overgå 1609 km/t?

Den opnåede hastighed imponerede måske ikke engang, hvis det ikke var for cyklens udseende. François Gissy ser ud til at insistere på, at cyklen forbliver magen til en … cykel. Pedalerne er der stadig (til hvilket formål, ved jeg ikke...), og de strukturelle ændringer overvejer kun en længere akselafstand for at øge stabiliteten, en åbningsvinkel på ratstammen til samme formål, og selvfølgelig et sted i midten af rammen "hængte" en raket, der fungerer som flydende brintoverilte (H2O2). Aerodynamiske undersøgelser? Vindtunneler? For hvad?!

Ind i mellem og i reklameøjemed havde han stadig tid til at ydmyge en Ferrari F430 Scuderia, som med en 510 hk V8 ikke kan gøre noget imod en... raketcykel!

fuld fart raketcykel

Læs mere