Kold start. Chironen hævder 420 km/t, men kan den hamle op?

Anonim

Den svenske rival Koenigsegg Agera RS har muligvis frataget muligheden for at efterfølge Veyron som verdens hurtigste bil, men det forringer ikke bugatti chiron — det er stadig et "monster" på 1500 hk, udvundet fra en W16 tetra-turbo med otte liters kapacitet, i stand til at nå 420 km/t!

Det er måske hypersporten, der gør missionen med at overskride 400 km/t mere som en barneleg — ok, måske overdriver jeg... Selv fordi, indtil videre, ingen uden for Bugatti har forsøgt at nå den maksimale hastighed på 420 km/t. erklæret... og elektronisk begrænset.

Det er her, Top Gear og Charlie Turner, dets chefredaktør, kommer ind. Til hans rådighed stod en Bugatti Chiron Sport og Volkswagens testbane, Ehra-Lessein, som har en kæmpe lige på 8,7 km.

Abonner på vores nyhedsbrev

Hvis du husker det, var det her, Bugatti Veyron Super Sport nåede de 431 km/t, der gav den titlen som hurtigste bil i verden i 2010.

Der bliver ikke slået nogen hastighedsrekorder i dag, men det er ikke derfor, Bugatti Chiron Sport ikke undlader at imponere i dette forsøg på at nå 420 km/t, som siger:

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere