Kold start. Bruce Willis vender tilbage til "Die Hard"-sagaen for en batterireklame

Anonim

Bruce Willis har næppe haft en anden rolle i Hollywood, der er mere ikonisk end John McClanes i "Die Hard"-sagaen. Af denne grund er enhver genkomst af den berømte karakter altid nyheder, og denne meddelelse er ingen undtagelse.

I denne annonce finder den ikoniske politibetjent i New York, at han kæmper med et problem, der allerede har påvirket os alle: han har et dødt bilbatteri - en lovende start på en actionfilm, eller måske ikke...

Løsningen er at købe et batteri fra mærket... DieHard — BA DUM TSS! - og undervejs gør det, du altid har gjort bedst, det vil sige, send de onde fyre væk fra denne til det bedre.

Med et tegneserieregister har denne annonce som sin største egenskab, at den bringer os sammen med Bruce Willis og hans berømte karakter (udover andre skuespillere, der deltog i filmen) og hans ikoniske sætning.

Abonner på vores nyhedsbrev

Så her er videoen, hvor du kan "blive ved med at savne dig":

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere