Toyota Yaris Cross er allerede begyndt at blive produceret. Ved, hvornår du ankommer til Portugal

Anonim

Den nye Toyota Yaris Cross begyndte produktionen i tirsdags og kan nu bookes online, ved at betale et depositum på 100 euro.

Planlagt til lancering i vores land i september, kan Toyotas nye B-SUV ses som en mere eventyrlig afledning af Toyota Yaris, modellen som den deler GA-B-platformen med.

"Designet og udviklet til at imødekomme behovene hos europæiske kunder i B-segmentet SUV-markedet", Yaris Cross er den ottende model baseret på TNGA (Toyota New Global Architecture), der skal produceres i Europa.

Toyota Yaris Cross

Yaris Cross vil blive lavet på Toyotas produktionsanlæg i Valenciennes, Frankrig, på samme samlebånd som den nye Toyota Yaris. Denne sameksistens var kun mulig takket være en investering på 400 millioner euro i transformationen og tilpasningen af produktionslinjen.

Introduktionen af Yaris Cross er vigtig, da den ikke kun øger Toyotas konkurrenceevne, men også styrker vores europæiske produktionsstrategi og maksimerer produktionskapaciteten mod Toyotas mål om at øge det europæiske salg til 1,5 millioner enheder inden 2025.

Marvin Cooke, Executive Vice President for Toyota Motor Europe

ankommer i september

Når den rammer det portugisiske marked, i september, vil Yaris Cross kun være tilgængelig i forbindelse med den 116 hk 1.5 Hybrid-motor, som vi allerede kender fra Yaris. Du vil dog kunne regne med et firehjulstræk (ekstraudstyr), noget meget usædvanligt i B-SUV-segmentet.

Toyota Yaris Cross 3

Når ESP-sensorerne registrerer dårlige vejgreb, træder AWD-i-systemet i gang for at hjælpe små SUV'er med at klare regn, snavs eller sand.

Hvad angår priser for vores land, bør de kun offentliggøres tættere på lanceringsdatoen på det nationale marked.

Læs mere