Citroën vender tilbage til opladning med C4, denne gang også med en elektrisk

Anonim

DET citron reformerede C4 sidste år, men ifølge Auto Express-hjemmesiden planlægger det franske mærke ikke at udelade det fra sit tilbud i lang tid og forbereder sig på at lancere en ny generation, denne gang med en elektrisk udgave.

Ifølge vicepræsidenten for teknik hos PSA-gruppen, Gilles Le Borgne , den fremtidige C4 vil ikke ty til platformen EMP2 som tjener som grundlag for Peugeot 308, men for koncernens nye platform, den CMP , i en længere version.

Ifølge hvad der blev rapporteret af Auto Express, bekræftede Gilles Le Borgne også, at en alle elektriske versioner af det nye C4 som skal bruge platformens elbil-variant, den e-CMP.

Ingen hastværk, men med prioritet

I øjeblikket er det franske mærke repræsenteret i C-segmentet gennem C4 Cactus, men den administrerende direktør for Citroën, Linda Jackson, bekræftede i udtalelser til Auto Express, at selvom der stadig ikke er nogen bekræftet dato for lanceringen, er den nye C4 en prioritet.

"Selvom vi endnu ikke har sat en konkret dato for, hvornår vi vil lancere efterfølgeren til C4, under hensyntagen til segmentets betydning og salg, kan jeg garantere, at lanceringen af en ny model er en prioritet."

Linda Jackson, CEO for Citroën taler til Auto Express

PSA-gruppen havde i første omgang annonceret, at e-CMP-platformen ville kunne rumme batterier på op til 50 kWh kapacitet . Gilles Le Borgne slog dog ud, at der er mulighed for en fremtid elektrisk C4 kommer til at stole på batterier på op til 60 kWh da den vil ty til den længere version af platformen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

trods det nye C4 kunne yde en 100% elektrisk version , planlægger Citroën ikke at stoppe med at tilbyde versioner til Benzin og Diesel . Hvis bekræftet, kan den elektriske version af C4 have en autonomi på op til 350 km hvis du bruger batterier 60 kWh , stadig ifølge Gilles Le Borgne.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere