En Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio til €1500. Hvem giver mere?

Anonim

Det er ikke den første Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio styrtede ned, og på denne etage bliver det ikke den sidste. Dette eksemplar er til salg i USA til en meget bedre pris.

Ingen er i tvivl om den nye Alfa Romeo Giulia Quadrifoglios muligheder: Det var ikke tilfældigt, at den italienske model for nylig hævdede titlen som hurtigste sedan på Nürburgring.

Alligevel er det måske ikke nogen let opgave at "tæmme" de 510 hk og 600 Nm fra den 2,9-liters twin-turbo V6-motor, hvilket bevises af dette robuste "noget"-eksempel, der er tilgængelig på auktion i North Carolina, USA. Billederne taler for sig selv:

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

IKKE MÅ GLIPPES: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i "anabolske steroider" version

Denne Giulia Quadrifoglio var offer for en ulykke med en væltning, og ifølge annoncen involverer det sekundære skadesniveau "biologisk fare og tilstedeværelsen af kemikalier" - læs væskespild (hattetip til José Silva på vores Facebook).

Nu er den italienske model tilgængelig på auktion på Copart, en portal dedikeret til salg af beskadigede biler og dele. På tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel var det højeste bud 1.500 euro. Auktionen slutter tirsdag. Hvem giver mere?

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere