Og det skete. Der findes allerede en Toyota GR Yaris med 2JZ-GTE-motoren fra Supra

Anonim

Det er rigtigt, at officielt leverancerne af Toyota GR Yaris er ikke startet endnu. Den japanske driftpilot Daigo Saito er dog ikke en hvilken som helst kunde, og derfor har han allerede ikke ét men to eksemplarer af den eftertragtede japanske sportsvogn.

I en af dem ser det ud til at have "begrænset" sig selv til at anvende et Pandem bodykit, der gjorde det bredere (havde du allerede adgang til det kit, vi talte om for et par dage siden?) og en maling, der minder om konkurrencemaskiner.

I den anden GR Yaris var Daigo Saito mere ambitiøs og besluttede at skifte den trecylindrede 1.5 Turbo med 261 hk og 360 Nm til den berømte... 2JZ-GTE, der bruges af Supra A80!

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Daigo Saito (@daigosaito87) a

Projektet

Det er klart, at opgaven med at placere en seks-cylindret in-line på et sted, der er designet til at huse en tre-cylindret in-line, ikke er nogen nem opgave.

Hvis vi hertil lægger det faktum, at 2JZ-GTE, som Daigo Saito ønsker at installere i Toyota GR Yaris, har en enorm Garrett-turbo og har set dens slagvolumen øget til 3,4 l, så bliver denne opgave endnu mere kompleks.

Abonner på vores nyhedsbrev

Beviset for denne kompleksitet er givet til os af Daigo Saito selv, som har delt transformationsprocessen af GR Yaris gennem sin Instagram-konto.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Daigo Saito (@daigosaito87) a

Udover at modtage den nye motor, vil denne Toyota GR Yaris også miste firehjulstræk, og blive en baghjulstrækker og naturligvis en driftmaskine. Det er tilbage at se, hvordan det lille værktøj opfører sig i disse nye funktioner.

Læs mere