Kold start. Gymkhana 2020, i et skørt år, lidt fornuft

Anonim

Gymkhana 2020: Travis Pastrana Overtagelse . Hvis vi så denne "skøre" skurvogn på fire hjul i en Hollywood-film, ville vi sige, at det hele blev gjort på en computer. Men nej, det er meget virkeligt, der er endda et øjeblik som det… “ahh… du allerede #$%#@&”! - du skal virkelig se det.

Travis Pastrana er ikke fremmed for disse stunts, og med ham kom en Subaru WRX STI fra helvede og endda den nye BRZ — siden 2. udgave (2009) har vi ikke set en Subaru i disse vandringer.

Fokus på den kulfiberbelagte maskine er frem for alt på aerodynamik, der er endda bevægelige elementer for at gøre denne WRX STI lige så god til (bogstaveligt talt) at flyve, som den klæber til asfalten!

Subaru WRX STI, Gymkhana 2020, Travis Pastrana

Ikke overraskende har vi en firecylindret boxer, der bringer WRX STI til live, men det er ikke en hvilken som helst firecylindret boxer. Blokken og hovederne er "skulpteret" af en solid metalblok, de indvendige komponenter kommer fra rallycross WRX STI, og udstødningen er i Inconel, hvis udtag kommer ud gennem ... hætten.

Abonner på vores nyhedsbrev

Resultat? Mere end 860 hk sendt til alle fire hjul via en sekstrins sekventiel gearkasse. Maskinen i detaljer:

Pastranas ansigtsudtryk under Gymkhana 2020 kan ikke gå glip af.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere