Ford GT klædte sig i gult for at imponere

Anonim

Ford GT-konceptet ankom klædt i gult og hypnotiseret Los Angeles. Vi er ikke sikre på, om det var den gule farve, der genererede denne magnetiske effekt eller de andre egenskaber ved Ford GT...

Selvom faceliftet af Ford Escape (en model, der ikke sælges blandt os) var det amerikanske mærkes store højdepunkt i Los Angeles, var det Ford GT, der tiltrak sig mere opmærksomhed.

Ford besluttede at bringe en GT til Los Angeles i en anden kombination end den, der blev afsløret i Detroit. Stedet Blå til gul farve kombineret med centrale striber, der løber en flygtig sti mod bagenden. Selvom det er klassificeret som et koncept, har Ford allerede afsløret, at 95% af designet vil blive overført til produktionsbilen.

Med hensyn til drivlinjer er det, vi indtil videre ved om den nye Ford GT, at den får en 3,5-liters EcoBoost V6 bi-turbomotor, som sandsynligvis vil yde 630 hk. Som ekstraudstyr skiller carbonhjulene sig ud, som har til formål at hjælpe GT med at opnå bedre ydeevne på skalaen.

000 (1)

IKKE MÅ GLIPPES: Kørsel i Mazda MX-5 (NC): det misforståede

Tanken vil være at holde Ford GT på et eksklusivt niveau med en produktion på kun 250 enheder om året. Målgruppe? Kunder, der er villige til at betale din pris...

Ford GT klædte sig i gult for at imponere 5691_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere