Porsche Cayman GT4 Clubsport: eksklusivt til banen

Anonim

Porsche har udvidet sit udvalg af konkurrencemodeller med introduktionen af Cayman GT4 Clubsport. Model, der får sin verdensdebut i dag på Los Angeles Auto Show.

Ligesom sin serieproduktionsbror har Cayman GT4 Clubsport den centralt placerede 3,8-liters flad seks-motor. For at imødekomme en konkurrencebils behov har denne model en forbedret version af PDK dobbeltkoblingsgearkassen, med skovle på rattet, samt et konkurrencespecifikt mekanisk spærredifferentiale på bagakslen.

Den lette frontaffjedring er arvet fra sin ældre bror, 911 GT3 Cup, som deltager i 20 Porsche single-brand mesterskaber rundt om i verden. Et forbedret og meget let affjedringssystem blev brugt på bagakslen, med krydsarme, der også arver fra 911 GT3 Cup.

Det imponerende konkurrencebremsesystem består af fire stålskiver med en diameter på 380 mm. De forreste bremser bruger seks-stemplede aluminium calipre konstrueret i ét stykke, mens bagakslen inkorporerer lignende, men fire-stempel calipre. ABS kan kalibreres i tolv forskellige tilstande. Det elektroniske stabilitetsprogram er blevet justeret til brug af glatte dæk. Servostyring er elektromekanisk.

SE OGSÅ: Hvad Porsche Exclusive gjorde ved 911 GT3 RS

Cayman GT4 Clubsport vejer kun 1.300 kilo og er meget let og vil blive leveret fra fabrikken med påsvejste sikkerhedsbuer, konkurrencebacquet og sekspunktsseler. Basisversionen er udstyret med en 90 liters brændstoftank, men der er mulighed for FT3 sikkerhedstanke med 70 eller 100 liter. De smedede hjul er 18 tommer med fem pigge, hvorpå der er monteret Michelin-dæk af forskellige dimensioner på hver aksel: 25/64-18 på forakslen og 27/68-18 på bagakslen.

Den nye Cayman GT4 Clubsport vil koste €111.000 plus landespecifikke afgifter og er nu tilgængelig fra Porsche Motorsport i Weissach. I 2016 forventes det at blive homologeret til konkurrencer som Nürburgring VLN Endurance Championship, "SRO GT4-serien", den europæiske Trofeo Pirelli GT3, Ultra 94 GT3 Cup Challenge i Canada og til klubløbene arrangeret af Porsche Club of Amerika, såvel som til andre begivenheder på klubniveau rundt om i verden.

Porsche Cayman GT4 Clubsport: eksklusivt til banen 5694_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere