Kold start. VinFast præsident. SUV'en med "gener" fra BMW og GM

Anonim

Et autentisk "Society of Nations" er ligesom VinFast præsident kunne beskrives. Produceret af et vietnamesisk mærke (ja, Vietnam har et bilmærke, og det har vi ikke), er præsidenten en luksus-SUV, og der mangler tilsyneladende argumenter.

Begrænset til kun 500 enheder, VinFast President er baseret på en anden model fra det vietnamesiske mærke, Lux SA2.0, og blev udviklet baseret på den forrige generations platform. BMW X5 (F15).

For så vidt angår motoren, bruger denne SUV, der koster 164 tusind dollars (140 tusind euro) og er eksklusiv til det vietnamesiske marked, en V8 fra... GM.

VinFast præsident

Den pågældende motor er en 6,2 l, V8 med 420 hk og 624 Nm. Kombineret med en otte-trins automatgearkasse og et firehjulstræk giver dette VinFast President mulighed for at klare 0 til 100 km/t på kun 6,8 sek. og nå en tophastighed tæt på... 300 km/t!

Abonner på vores nyhedsbrev

Ud over præsidenten har VinFast-serien yderligere tre modeller: Lux A2.0 sedan og Lux SA2.0 SUV, produceret med teknologi leveret af Bosch og BMW (VinFast-partnere) og det byejede Fadil (kendt for bl.a. os som Opel Karl), produceret på licens fra GM.

VinFast præsident

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere