Bugatti Chiron nr. 300 er en Pur Sport. Kend alle dine detaljer

Anonim

Den har netop forladt Bugatti-fabrikken i Molsheim, i det franske Alsace chiron nummer 300 af de 500, som Volkswagen-koncernens franske mærke vil producere, alle bygget i hånden.

Eksemplet, der markerede dette særlige øjeblik, var en Chiron Pur Sport i "Nocturne"-farven, senere dekoreret med forskellige elementer i kulfiber. Ifølge Bugatti er der tale om en model, der blev tilpasset "ned til de mindste detaljer" af en entusiast af mærket.

Til interiøret valgte ejeren af denne Chiron Pur Sport Interior-pakken i "Beluga Black" til læderet og til Alcantara, med kontrastsyninger i "Gris Rafale".

bugatti chiron 300

Stadig i kabinen, og som en hyldest til den yngre bror til mærkets grundlægger (Ettore Bugatti), Rembrandt Bugatti (skulptør), finder vi en tegning af den berømte Dancing Elephant — som kan oversættes til Dancing Elephant — på nakkestøtterne , mens Sky View panoramataget vil give passagererne udsigt til den åbne himmel.

bugatti chiron 300

Bugatti repræsenterer de mest ekstraordinære, kraftfulde og elegante hypersportsbiler i verden. Nu med det 300. producerede køretøj viser vi igen vores kompetence inden for kvalitet og personalisering.

Stephan Winkelmann, præsident for Bugatti

Hvad angår mekanik, kræves ingen introduktioner. Den 8,0-liters W16 quad-turbo-motor, der driver Bugatti Chiron Pur Sport, er ledsaget af en parade af tal, der fortjener al opmærksomhed: 1500 hk effekt, 1600 Nm maksimalt drejningsmoment, 0 til 100 km/t på 2,3 sek. , 0 til 200 km/t på 5,5 s og mindre end 12 s fra 0 til 300 km/t.

Det er imponerende rekorder, og det matcher perfekt med prisen på Bugatti Chiron Pur Sport: tre millioner euro, eksklusive afgifter.

bugatti chiron 300

Der er kun 60 enheder

Efter Chiron Super Sport 300+, en version med fokus på ren hastighed, præsenterer Chiron Pur Sport sig som den variant, der er mere fokuseret på kørsel, så den fik forbedringer med hensyn til aerodynamik, affjedring og transmission, og var endda målrettet mod en diæt, som tillod ham at "klippe" 50 kg i forhold til den anden Chiron.

bugatti chiron 300
Dette er derfor en meget speciel og… eksklusiv Bugatti Chiron, ellers stod vi ikke over for en version begrænset til kun 60 eksemplarer.

Produktionen af Chiron Pur Sport startede i oktober 2020, og ifølge Bugatti vil de fleste af de 60 enheder blive leveret til deres ejere i år.

bugatti chiron pur sport 300

Bugatti følger efter i et godt tempo

Trods Covid-19-pandemien fortsætter Bugattis drift i et godt tempo i mærkets værksteder i Molsheim, hvor Chiron er blevet produceret siden 2016. Udover Chiron Sport, Divo og Chiron Pur Sport, vil Bugatti-medarbejdere senere producere den dyreste produktionsbil nogensinde i år, den eneste Bugatti La Voiture Noire.

Du kan finde ud af alt om denne unikke Bugatti i videoen nedenfor, da Diogo Teixeira opdagede den - live og i farver! — ved Geneve Motor Show 2019.

Læs mere