Bugatti tog 4 måneder at restaurere den første Veyron Grand Sport

Anonim

Bugatti har mere end 100 års tradition og historie og lægger ikke skjul på, at det er dens "ansvar at bevare historiske og nutidige klassiske modeller til glæde for fremtidige generationer". Og det seneste eksempel på dette er den originale prototype af Veyron Grand Sport , som netop har gennemgået en intens restaurering, der varede i fire måneder.

Dette var prototypen, der var i bunden af Bugatti Veyron Grand Sport, targa-versionen af hypersporten, hvis produktion var begrænset til kun 150 enheder. Introduceret i Pebble Beach, Californien (USA) i 2008, endte det på flere hænder rundt om i verden, men mærket med base i Molsheim, i franske Alsace, fik det til sidst tilbage.

Derefter blev Veyron Grand Sport 2.1, som den er kendt internt, den første bil, der bestod "La Maison Pur Sang"-certificeringsprogrammet, hvor Bugatti afgør, om de biler, den analyserer, er originale eller replikaer.

Bugatti Veyron Grand Sport 2

Til dette blev det fuldstændigt demonteret, så alle serienumre kunne verificeres. Da dens ægthed blev certificeret, fulgte en anden vigtig mission: at give den tilbage det ubesmittede billede, den viste, da den blev præsenteret i 2008.

Den blev ommalet i sin originale farve, fik et nyt interiør, en ny midterkonsol og så alle aluminiumsdetaljerne restaureret. Dette var en omhyggelig proces, der tog fire måneder at fuldføre, men resultatet fangede mange samleres opmærksomhed.

Bugatti Veyron Grand Sport 6

Efter denne officielle bekræftelse af bilens status som en vigtig historisk model og prototypen, der var med til at lancere Veyron Grand Sport i 2008, tiltrak bilen hurtigt mange samleres opmærksomhed og blev erhvervet næsten øjeblikkeligt.

Luigi Galli, ansvarlig for "La Maison Pur Sang"-programmet hos Bugatti

Bugatti afslører ikke køberens identitet og afslører ikke, hvor denne Veyron Grand Sport befinder sig, som fortsat kan nå en maksimal hastighed på 407 km/t og accelerere fra 0 til 100 km/t på 2,7 sek. Men én ting er sikkert, det er et af de mest specielle eksempler i Bugattis nyere historie.

Bugatti Veyron Grand Sport 3

Læs mere